Megérkezett az új “kis tesó” már androidos telefon alkalmazásával is tud mérést generálni, azt tárolva bármikor összehasonlítható egy későbbi mérés eredményével! Tehát a változás szemmel látható!
TruAge Mini Scanner
ISMERJE MEG BIOLÓGIAI ÉLETKORÁT!
...amely megtámadja az egészséges szöveteket.
C
kolegabi 2018
kolegabi.hu
Ha a leírtakban magára ismer és szeretne még többet megtudni, forduljon hozzánk bizalommal. Számtalan egészségünkkel kapcsolatos mérési eredményt, -vagy csak nagyon nehezen, -vagy sajnálatos módon képtelenek vagyunk befolyásolni. Van egy jó hírem a biológiai életkorunk, azaz, az  öregedésünk mértéke mérhető és némi kis odafigyeléssel, akár „filléres” praktikákkal, vagy iridoidok alkalmazásával csökkenthető.
Gondolkodott már azon, hogy az idő előrehaladtával  miért van egyre kevesebb energiája? Miért gyakoribbak a mindennapos életminőség változására utaló tünetek, jelek vagy akár fájdalmak?
ISMERJE MEG BIOLÓGIAI ÉLETKORÁT!
Készen áll, egy mérésre?
Megérkezett a TruAge Mini Scanner a “kis tesó” androidos környezetben, bárhol, bármikor!
Mi nem csak beszélünk az AGE-ről, professzionális készülékeinken, azt mérni is képesek vagyunk!
ÚJ!  TruAge Mini Scanner
A MORINDA cég 2014 óta a glikáció csökkentésére  napi használatú megoldásokat is kínál!
Amely    meghatározható    egy    szabadalmaztatott,    TruAge szkennerrel.   Ez   egy   gyors,   fájdalommentes   eljárás,   amely képes   kevesebb   mint   30   mp   alatt   meghatározni   a   TruAge- et   (biológiai   életkort)   a   bőrőn   keresztül   mért   AGE-szint alapján.    Az    AGE    egy     olyan     vegyület     a    szervezetben, amelyet   a   tudósok   és   a   kutatók   összefüggésbe    hoztak    az öregedéssel.    Az    AGE    a    felesleges    cukor    és    a    fehérje   kapcsolódásakor     keletkezik    a    szervezetben,    a    glikációs folyamat     során.      Jelenlétük      negatívan      befolyásolja     a biológiai   kort,   valamint   számos   betegség    kialakulásában   játszhatnak meghatározó szerepet.
kolegabi.hu
Advanced Glycation End Product
(Előrehaladott Glikációs Végtermék)
Név : *
Email : *
Mobil: *
Uzenet:
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót (lásd fentebb)! elfogadom