Szitanyomás:
Az adott textilre történő, vékony festékréteg felvitele, egy a vonalvastagságok és festék pigment szerkezeti igényéhez legalkalmasabb szerkezetű feszített szitaszöveten keresztül. Az alapanyagnak legmegfelelőbb minőségű speciális szita festékkel. A készítendő felirat vagy minta a szitaszövetre egy fotótechnikai eljárással kerül fel egy fényérzékeny emulzióra. Ezen keresztül történik a felvitt minta sokszorosítása. Igény esetén (textil felületre) hőkezeléssel történő fixálással, a jobb minőség, tartósság érdekében. Így sokkal stabilabb és mosásállóbb felületet kapunk, mint un. „katalizátor” alkalmazásával.
Gépi hímzés:
Számítógépes hímzési technika mintaszerkesztéstől a késztermék hímzett kivitelében a textil vastagságát, megszámlálhatatlan színű minőségi cérnák alkalmazásával, minőségét szem előtt tartva a legideálisabb méret, és felfeszítési anyagok alkalmazásával. Gépünk a 2000 év csúcsminőségű BERNINA 180-as készüléke, nagy szériák elkészítésére nem alkalmas!
Siser Thermo Transfer technológia:
„Videoflex” Tartós PVC anyag, kifejezetten a sportruházati és nagy igénynek kitett iparágra lett kifejlesztve, számos profi liga körében népszerű nagy fedőképessége miatt. Már van, ezt a technológiát alkalmazva készült számtalan előállított mezünk, pólónk, ezáltal megszámlálhatatlan elégedett partnerünk. Nagyobb szériákra történő felhasználásban, azért még mindig a szitanyomott termék a legjobb ár érték arány, a fólia ára miatt. Viszont kis darabszámú munkáknál sokkal kifizetődőbb, hisz nincsenek szitakészítési költségek! A termék REACH-kompatibilis és rendelkezik I. osztályú Öko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal.
Fotó nyomtatás pólóra:
Egy speciális alappapírra történő tintasugaras nyomtatás, amely száradás után egy speciálisan impregnált pólóra kerül a megfelelő hőfokon felvasalásra, közkedvelt lehetőség kisszériás munkákra.
Transzferálás:
Igazi kézműves munka. A megrajzolt, vagy akár szerkesztett képek egyedi felvitele, megadott termékekre egy köztes folyadék alkalmazásával, majd hővel történő lekötése. Igazán, kis szériákra ajánlom.