Nyitólap Tájékoztató Színminták Mérettáblázat Rendelés menete Kapcsolat Alkalmazott technikák
Szitanyomás:
Az adott textilre történő, vékony festékréteg felvitele, egy a vonalvastagságok és  festék pigment szerkezeti igényéhez legalkalmasabb szerkezetű feszített  szitaszöveten keresztül. Az alapanyagnak legmegfelelőbb minőségű speciális  szita festékkel. A készítendő felirat vagy minta a szitaszövetre egy fotótechnikai  eljárással kerül fel egy fényérzékeny emulzióra.  Ezen keresztül történik a felvitt  minta sokszorosítása. Igény esetén (textil felületre) hőkezeléssel történő  fixálással, a jobb minőség, tartósság érdekében. Így sokkal stabilabb és  mosásállóbb felületet kapunk, mint un. „katalizátor” alkalmazásával. 
Gépi hímzés:
Számítógépes hímzési technika mintaszerkesztéstől a késztermék hímzett  kivitelében a textil vastagságát, megszámlálhatatlan színű minőségi cérnák  alkalmazásával, minőségét szem előtt tartva a legideálisabb tű méret, és  felfeszítési anyagok alkalmazásával. Gépünk a 2000 év csúcsminőségű BERNINA  180-as készüléke, nagy szériák elkészítésére nem alkalmas! 
Siser Thermo Transfer technológia:
„Videoflex” Tartós PVC anyag, kifejezetten a sportruházati és nagy igénynek kitett  iparágra lett kifejlesztve, számos profi liga körében népszerű nagy  fedőképessége miatt.  Már van, ezt a technológiát alkalmazva készült számtalan  előállított mezünk, pólónk, ezáltal megszámlálhatatlan elégedett partnerünk.   Nagyobb szériákra történő felhasználásban, azért még mindig a szitanyomott  termék a legjobb ár – érték arány, a fólia ára miatt. Viszont kis darabszámú  munkáknál sokkal kifizetődőbb, hisz nincsenek szitakészítési költségek!  A termék  REACH-kompatibilis és rendelkezik I. osztályú Öko-Tex® Standard 100 tanúsítvánnyal. 
Fotó nyomtatás pólóra:
Egy speciális alappapírra történő tintasugaras nyomtatás, amely száradás után  egy speciálisan impregnált pólóra kerül a megfelelő hőfokon felvasalásra,  közkedvelt lehetőség kisszériás munkákra. 
Transzferálás:
Igazi kézműves munka. A megrajzolt, vagy akár szerkesztett képek egyedi  felvitele, megadott termékekre egy köztes folyadék alkalmazásával, majd hővel  történő lekötése. Igazán, kis szériákra ajánlom. 
Alkalmazott technikák