Harc a szabad gyökkök ellen! Napjainkban hihetetlen mennyiségű szennyező anyag  éri el testünket, szervezetünket, borzasztó nehéz eligazodni, már-már átláthatatlan azoknak az anyagoknak a sora, amik nap  mint nap szennyezik életünket.
© kolegabi 2017.
NEO a hidrogén “bomba”
 H2 OFF

NEO  hidrogénes antioxidáns vízkészítő

-   A legkényelmesebb és leghatékonyabb hidrogén dús vizet előállító készülék, amit valaha gyártottak! -   Egy kis termosz nagyságú szerkezet, amit, mint egy mobil telefont, fel tudsz tölteni éjszaka, nappal      magaddal viheted, bárhol feltöltheted vízzel, és egy gombnyomással friss, hidrogénben gazdag vizet  ihatsz -   Kialakításából adódóan tudod az autódban a pohártartódbantartani (és ott tölteni is), de elfér a kézitáskádban is,      így egész nap hódolhatsz szenvedélyednek, és hidrogénben dús vizet ihatsz! -   3-5 perc alatt nagy koncentrációjú, (600-800 ppb) hidrogénezett vizet állít elő -    Folyamatosan látható a hidrogén buborékok képződése, igy szemmel láthatóan tudjuk ellenőrizni a folyamatot -    A keletkezett selymes hidrogénezett vizet NANO filter szűri -    Kialakítása megnyerő, kényelmes, bárhol elfér, egész nap velünk lehet, a kis LED fény látványossá       teszi a hidrogénezett víz keletkezését. -   Ideális a mindennapokban, ha úton vagyunk, ha dolgozunk, ha utazunk… -    Méregtelenít, megőrzi a fiatalságunkat, csökkenti a gyulladásokat, segíti a szervezet öngyógyító  folyamatait.
A hidrogénnel dúsított víz hatásai
A   szervezetünk   nagyon   nagy   része   víz,   csoda   h át,   ha   az   Örök Fiatalság titka is a vízben rejlik? Sokan     járnak     nagy     hírű,     csodatévő     forrásokhoz,     ahol varázslatos   gyógyulások   fordulnak   elő.   Tudjuk   hogy   miért?   Mert ezeknek   a   forrásoknak   a   vize   hihetetlenül   magas   HIDROGÉN tartalmú!   De   a   magas   hidrogén   tartalom   csak   át   menetileg   tud megmaradni,   így   ezt   nem   lehet   hazavinni,   nem   lehet   palackozni, minden nap ezt fogyasztani NEO -egy igazi bomba az egészséges vizet fogyasztóknak !
-   A bőr ragyogóan szép fiatal és erősen hidratált lesz, -   eltűnnek a ráncok, -   jelentősen gyorsabban gyógyulnak a sebek, sérülések, -   eltűnnek a bőrhibák, hegek -   csökkennek az allergiás reakciók, különféle gyulladások, ekcéma, és egyéb bőrbetegségek  -   Csökkenti a szabad gyökök mennyiségét -   megelőzheti a korai öregedést, -   csökkenti a koleszterin szintet, -   megszünteti a külső és belső fekélyeket, -   helyreállítja az anyagcserét, méregtelenít, javítja a májfunkciót, -   segít megszabadulni a zsírlerakódásoktól, -   a tapasztalatok alapján csökkentheti a daganatos megbetegedésekgyakoriságát, -   javítja a vércukor és a HbAIC szinteket cukorbetegeknél
Mindezt minden kémia behatás nélkül, csupán a természet erejével! NEO  – AZ ÉLET VIZE
Az oldal üzemeltetője: Koleszár Gáborné ev.  A honlap a forgalmazó cég engedélyével valósulhatott meg!
GARANCIA! 12 hónap