Harc a szabad gyökkök ellen! Napjainkban hihetetlen mennyiségű szennyező anyag  éri el testünket, szervezetünket, borzasztó nehéz eligazodni, már-már átláthatatlan azoknak az anyagoknak a sora, amik nap  mint nap szennyezik életünket.
© kolegabi 2017.
NEO a hidrogén “bomba”
 H2 OFF
Kapcsolati oldal
Csak 3 perc, 600 ppb 3-5 perc alatt nagy koncentrációjú, 600ppb ~ 800ppbhidrogénezett vizet állít elő Folyamatosan látható a hidrogén buborékok képződése, így szemmel láthatóan tudjuk ellenőrizni a folyamatot A keletkezett selymes hidrogénezett vizet NANO filter szűri Kialakítása megnyerő, kényelmes, bárhol elfér, egésznap velünk lehet, a kis LED fény látványossá tesi a hidrogénezett víz keletkezésést
· · · ·
Ideális A mindennapokban, ha úton vagyunk, ha dolgozunk, ha utazunk… Méregtelenít, megőrzi a fiatalságunkat, csökkenti a gyulladásokat, segíti a szervezet öngyógyító folyamatait. Ajándék Spray is jár hozzá, amivel külsőleg is ápolhatja bőrét, haját Most ajándék Spray-vel Kérjen árajánlatot itt!
· · · ·
Az oldal üzemeltetője: Koleszár Gáborné ev.  A honlap a forgalmazó cég engedélyével valósulhatott meg!
A kért adatok megadása után levelezőfiókjában megtalálja árainkat! Levelünkben található e-mail címünkre elküldheti megrendelését, tipus, darabszám, szállítási cím pontos megadásával! Ne feledje, ismételtem betenni a rendelő levélbe a telefonos elérhetőségét is!  Megtisztelő megrendelését, várjuk szeretettel!