Harc a szabad gyökkök ellen! Napjainkban hihetetlen mennyiségű szennyező anyag  éri el testünket, szervezetünket, borzasztó nehéz eligazodni, már-már átláthatatlan azoknak az anyagoknak a sora, amik nap  mint nap szennyezik életünket.
© kolegabi 2017.
NEO a hidrogén “bomba”
 H2 OFF
Számtalan értékes oldalt találva, hitem szerint segíthet a döntés meghozatalában! Az oldal megnyitása után szükséges lehet, annak fordítása!
Az oldal üzemeltetője: Koleszár Gáborné ev.  A honlap a forgalmazó cég engedélyével valósulhatott meg!
Recent Progress felé Hidrogén Medicine: Potenciális molekuláris hidrogén megelőzési és terápiás alkalmazások               --- Oxidatív stressz--- Állandó oxidatív stressz az egyik fő oka a legtöbb életmóddal összefüggő betegségek, a rák és az öregedés folyamatát. Akut oxidatív stressz közvetlenül súlyosan károsítja a szöveteket. Annak ellenére, hogy a klinikai jelentősége az oxidatív károsodás, antioxidánsok már korlátozott a terápiás siker.
Kiegészítése a hidrogénben dús víz javítja a lipid és a glükóz metabolizmus betegek 2. típusú cukorbetegségben vagy csökkent glükóztolerancia               --- Anyagcsere és                cukorbetegség--- 2. típusú diabétesz (felnőttkori diabetes) van olyan betegség, amelyben vannak magas a cukor (glükóz) a vérben. 
H2 kezelés gyengítette fájdalom viselkedése és a citokin felszabadulás révén a HO-1 / CO Pathway patkánymodelljében        --- A neuropátiás fájdalom--- A neuropátiás fájdalom (NP) jellemző a tartós fájdalom, taktilis allodínia, vagy hiperalgézia. A perifériás idegsérülés hozzájárul gyors haladás gyulladásos válasz, és ezzel egyidejűleg előállítja a neuropátiás fájdalom. Hidrogén (H2) az anti-gyulladást, az anti-apoptosis, és az anti-oxidatív stressz hatások.