Harc a szabad gyökkök ellen! Napjainkban hihetetlen mennyiségű szennyező anyag  éri el testünket, szervezetünket, borzasztó nehéz eligazodni, már-már átláthatatlan azoknak az anyagoknak a sora, amik nap  mint nap szennyezik életünket.
© kolegabi 2017.
NEO a hidrogén “bomba”
 H2 OFF
NEO arc és haj hidratáló spray Óvjuk bőrünket, hajunkat ! Napjainkban rohamosan növekszik a bőrünket érő szabad gyök terhelés mértéke, ennek oka lehet a dohányzás, gyógyszer és alkoholfogyasztás, az elektro szmog, az UV sugárzás, a légszennyezés, a mérgező vegyszerekkel való érintkezés, kozmetikai szereink, sőt egészségtelen a táplálkozásunk is. Ennek következtében    
Haj: -   száraz, töredezett lesz, kihullik -   allergiás lehet samponokra, hajfestékekre -   különböző fertőzések érhetik Bőr: -   szintén kiszárad, fénytelenné válik -   különböző pigment hibák jelennek meg rajta -   ráncosodik, rugalmatlanná válik, megtámadják a legkülönbözőbb bőrbetegségek A MEGOLDÁS:  NEO SPRAY A NEO   testvére, az alaptechnológiája és nagysága ugyanaz, ugyanúgy feltölthető, hordozható, bárhol hidrogénes víz állítható vele elő, amivel spriccelheted arcod, dekoltázsod, esetleg sérült, beteg, allergiás testfelületedet, HAJADAT,ami szikrázóan fényes és egészséges lesz ettől.
-   Egy kis termosz nagyságú szerkezet, amit, mint egy mobil telefont, fel tudsz tölteni éjszaka, nappal magaddal viheted, bárhol feltöltheted vízzel, és egy     gombnyomással friss, hidrogénben gazdag vízzel frissítheted arcod, dekoltázsod, hajad -   Kialakításából adódóan tudod az autódban a pohártartódban tartani, de elfér a kézitáskádban is -   3-5 perc alatt nagy koncentrációjú, (600-800 ppb) hidrogénezett vizet állít elő -   Folyamatosan látható a hidrogén buborékok képződése, igy szemmel láthatóan tudjuk ellenőrizni a folyamatot -   A keletkezett selymes hidrogénezett vizet NANO filter szűri -   Kialakítása megnyerő, kényelmes, bárhol elfér, egész nap velünk lehet, a kis LED fény látványossá teszi a hidrogénezett víz keletkezését. -   Ideális a mindennapokban, ha úton vagyunk, ha dolgozunk, ha utazunk… -   Csökkenti a gyulladásokat,  a fejbőrön kialakult sebeket, csökkenti a hajhullást, fényessé, egészségessé teszi a hajat -   Különösen ajánlott FODRÁSZOKNAK, ha szeretnék elkápráztatni vendégeiket!
Az oldal üzemeltetője: Koleszár Gáborné ev.  A honlap a forgalmazó cég engedélyével valósulhatott meg!